Annandag jul

Denna julhelg har absolut gått i sjukdomens tecken. Blev helt toksjuk i torsdags fick jätte ont i halsen, kunde i äta eller dricka nått. Fick feber och ont i hela kroppen, blev helt tokdäckad :) Ringde till jouren redan på julafton bara för att få kolla om jag nu lyckats då streptococker. Men jag bestämde mig för att åka först på lördag. Har nog aldrig nästan haft så ont i halsen så ingenting hjälper. Inga varma drycker,ingen glass, ingen bafusin eller annan halstablett. Allt gjorde bara ont ont ONT! Mycket riktigt var det bakteriell halsinfektion jag lyckats få. Läkaren ides inte ta nått prov för alla symtom visade på det, så jag fick penicillin på en gång. Nu efter några doser mår jag bättre. Har inte alls ont i kroppen och nästan ingen feber. lite ont i halsen har jag men jag kan nu iaf äta och dricka.. inte nu för att jag har nån matlust ännu men den kommer, men att jag kan dricka kännas underbart! Hur ljuvligt som helst! Har varit så törstig när jag inte kunnat dricka nått... Och för att kompensera att jag inte varit någon bra mamma alls till  mina små töser nu under julen så tände jag lite levande ljus och gjorde en mysig frukost i vardagsrummet till tjejerna.! Nu har E sin kompis N på besök och de städar inför en fest! e dricker lite saft och tittar på nån film. Det kommer nog bli en rätt inne dag även idag, ska försöka kurera mig så mycket det går! Får hitta på lite pyssel med damerna:) Inget bak kanske, ska nu inte föra mina bakterier vidare men ska se vad orken säger att jag mäktar med! Ha nu en jätte trevlig annandag jul och jag hoppas ni har haft en riktigt trevlig julhelg!
KRAM

God Jul!

Härligt! Sjuk sjuk sjuk är jag! =) Jag som aldrig blir sjuk, vet inte vad denna höst gjort med mig. Jag har varit sjuk mer än en gång, och nu har jag kanske dragit på mig halsfluss till på köpet. Ska vänta en dag eller nått innan jag far och kollar mig, har som inte tid att vara sjuk och har jag nu bakterier så kan det ju ganska snabbt avhjälpas medlite penicillin :) Men men, skulle det nu vara virus går inget att göra, bara vänta ut dessa härliga dagar med halsont och feber.
Vi ska väl iaf försöka ta oss till Haparanda och fira jul där. Men kommer ävl inte kunna äta nått eller vara speciellt trevlig. Tänk att man glömmer bort hur jobbigt det är att vara sjuk.. Himmel! Har tagit ipren så det är lite bättre nu,men jag svettassom bara den... och trött i kroppen är jag ändå.
Barnen har fått öppna en julklappar, E fick stämpelpennor och e fick gelekritor. Så nu sitter de och ritar. e hon sjunger som vanligt, det gör hon mest hela tiden, sjunger och sjunger och sjunger!
God jul på er och
KRAM

Kväll!

Sitter vid köksbordet i mina sköna pyjamasbyxor, har precis satt färg i Soffans hår och nu är längtan stor till sängen! Ska strax lägga mig, men känslan av att kunna sitta uppe, vid köksbordet och längta efter sängen känns så bra! Just precis nu, i detta ögonblick känns det så bra! Jag njuter. Flickorna hörs andas i rummet intill. De söta söta små grynen! De absolut finaste, vackraste människorna på denna jord. Jag har haft praktik idag, fick sen komma hem till två små som sprang glada mot mig. Jag fick stora kramar! Jag var trött...
God natt!
KRAM

Hallo!

Nu har helgen gått och det har varit alldeles bra! Har mina flickor hemma och allt är i sin ordning :) Så skönt!! Jag inser hur mycket jag saknar dessa små gryn när de inte är här med mig. Livet är inte helt lätt alltid, men på nått vis måste man lära sig leva med vissa saker och försöka inse att det kan gå rätt bra fastän det periodvis nästan är outhärdligt jobbigt. Jag har ett positivt tankesätt, eller iaf försöker. Men hur mycket man ändå bara vill vara glad och se möjligheter i allt och försöka hitta sätt att få allt att fungerar är det inte alltid helt enkelt. Jag vill så himla mycket. Jag har drömmar, framtidsplaner och visioner. Jag har en underbar familj och jätte fina vänner. Inte vet jag nu vad jag vill säga med allt det här. Men jag försöker. Jag lever. Jag mår bra. Jag blir less. Jag blir ledsen. Jag tycker livet är underbart. Jag tycker livet är jobbigt. Jag finns. Jag vill finnas.
KRAM

Längesen nu!

Livet på sin spets! Himla bra, ibland.. ja, dåligt kan jag inte säga, men mycket saknad. Alltsom oftast härligt, finns mycket att glädjas över. Många fina stunder, många njutbara stunder.  Ibland gråt, men det måste få finnas i livet. Ibland skratt - till och med på fel tillfällen. Ibland kommer arga känslor... Ibland finns inte riktigt fotfästet där, blir som att något lägger krokben för en. Men det mesta rättas till. Det uppstår fina möten. Givande - tagande. Kan känna att jag behövs, att jag kan vara omtyckt, att jag kan tycka om. Ge en bit av mig själv. Hitta livet. Gå, få en putt! :)
Tycker om!
KRAM

RSS 2.0