Valborg

Jaha, detta var då valborg, eländigt väder och inte alls roligt att vara ute. mina planer gick inte heller som väntat. Skulle kanske ha fart och grillat med syrran och John och deras kompisar men så gick inte mina tvättakläder planer som planerat så jag blev hemma, blev lite irriterad =)! Idag har jag jobbat och det gick lugnt och trevligt till. Om en liten stund ska jag åka och hämta J's syskon med respektive från flyget. Ha en trevlig valborg!

Sluta kämpa, börja leva!

Har slutat jobbet precis och ska sova lite för att sen gå tillbaka och jobba lite till =)
Har läst en bok idag som var väldigt bra, fanns några bra saker att tänka på...

... man fastnar i aktivitetsruschen, blir hög på adrenalin (känner NÅGOT igen mig), koffein (nähä??) eller nikotin och har glömt vad det andra är. Det blir allt mer sällan att man landar i sig själv och vilar i det. Och man behöver mer och mer alkohol för att varva ner (kanske nu inte mitt bekymmer). Alla vill ha mer ledigt och inre frid, MEN ingen vill göra avkall på allt det har och gör. Det är en omöjlig ekvation. Därför får du välja själv, vill du vara hemma i dig själv eller inte?... Tyckte det var lite tänkvärt...

En annan sak som jag tog till mig...
När man drivit sig själv allt för hårt och alltför länge blir tillvaron och en själv som ett mekaniskt urverk fär gränslösheten urholkar ens kraft. Det är lätt hänt att man längs vägen har tappat sin förankring och kontakten inåt, och då är det själva rörelsen framåt som ger livet mening. När man stannar upp kommer allt plötsligt likt bommen vid segling och slår en i nacken...

Boken handlar om att hitta sig själv på nått vis, att våga lita på sig själv och på att man faktiskt är värd något och att faktiskt (trodde nästan inte det var möjligt), att det går att älska sig själv, precis som man är, utan prestationer och massa måsten. Och att man måste lita på sig själv och sitt inre... Detta för att kunna leva ett liv där det finns kraft och energi till att göra saker man vill och tycker om. Lever man ett liv som inte är tillfredsställande blir man trött och all energi försvinner. Kan nog stämma...

När du är den du är
Blir det fritt fram för
andra att vara sig själv

Jaha, Jaha!

Sitter och lyssnar på en föreläsning om ortopedi och ska strax iväg och jobba hela kvällen! Ska bli lite lite skönt att komma iväg lite. i morgon blir det också jobb, och sen är det ju valborg och det är ju prima, titta på lite brasor och så =) Få se vad jag ska hitta på, vet inte riktigt. Annars är det rätt bra tror jag. Allt rullar framåt i rasande fart, snart är det sommar och det ska bli mycket skönt tycker jag. Slippa klä sig så evinnerligt mycket.. Fast det är klart, jag är ju ingen hejar på det där med värme, tycker det är lite jobbigt när det blir för varmt, våren är ändå bra då det är lagom varmt och skönt. Sitta på balkongen i kvällen med en kopp te och bara mysa och ta det lugnt... Nej nu måste jag dra iväg lite!
KRAM

Söndag

Idag har varit en rätt så skön dag! På förmiddagen for jag och tjejerna till kyrkan, sedan var vi bara ute i några timmar och njöt av solen,gick promenad och lekte på några lekplatser. Sedan gick vi hem och lagade mat och nu håller jag på att baka bröd! Ska bli gott =)

Sitter här och funderar, men jag vet inte riktigt vad jag funderar på. Allt och ingenting och lite tilll. Vet inte. Skönt att inte alltid veta fastän man på nått sätt alltid vill veta. Ja, jag vet inte. Känns lite snurrigt detta. Det händer så mycket saker hela tiden. Skönt och inte skönt, jag vet inte det heller. I morgon ska jag och jobba, ska bli skönt, tycker det är lite av en fristad att vara på jobbet och inte behöva tänka på det som finns runt om. Har börjat må mycket bättre sen jag började jobba. Komma bort lite från vardagen på nått sätt... Vet inte det heller. Men men . Ny vecka börjar i morgon och vi ska se vad den veckan har att erbjuda, det kan man ju aldrig veta helt säkert... Hoppas på en bra vecka, som den här veckan har varit, men hör och häpna, det kan man ju aldrig veta säkert.. Får göra en utvärdering nästa söndag om hur veckan har varit! Ovisshet är jobbigt men oxå spännande =) Konstigt.. Nog snurr av förvirrade jag! 

God natt och sov gott!

KRAM 


Ps... Brödet blev riktigt gott =)

God natt!

Då var det bara sängen kvar! En mycket, mycket, mycket händelserik och tankfull eftermiddag idag må jag säga! Jag är nöjd över dagen men trött i huvudet just nu. Jag jobbade ju natt i natt och sen sov jag några timmar på förmiddagen. Kl två hade min kusin vernissage som jag var på, mycket trevligt! min kära syster hade flickorna så efter vernissagen for jag och hämtade töserna. Sen hem och sova ett par timmar till, var totalt trött! =) Och nu på kvällen har jag fått mycket tanke arbete utfört och det känns nästan konstigt att man blir trött av det, men det var så tänkvärt och bra så det är värt att bli lite trött. Jag pratade med en mycket god vän idag och fick några stenar från hjärtat att trilla av, lasta av ryggsäcken lite =) ...men efter några sekunder kom en ny sten på =( Men men, sten finns väl mest hela tiden så man får gå och asa på dom!
Nu sova sova sova säng säng säng! Sov gott alla goa! Speciellt du och jag, A! :)
KRAM

Dags att sova!

Ja, inte vet jag om man är så klok på natten =) haha.. tror man funderear så djup men man är nog mest förvirrad, kanske därför jag gillar natten!

Sitter här i natten och funderar över livet. Det känns bra. Livet vad är det för något egentligen? Vad ska vi göra av livet… Vad är meningen? Vad är driften som gör att man vill leva och ska leva? Det jag vet är att jag vill leva på ett sådant sätt som gör att jag mår bra och inte dåligt. Inte nu kanske att man måste ha ett liv där allt är perfekt, det kommer det aldrig att vara. Men i alla fall leva ett liv där jag känner att jag vill leva och kan vara nöjd med det jag ändå åstadkommer. Leva ett liv där jag har energi att göra saker som jag tycker om och umgås med människor som jag bryr mig om och tycker om. Det enda jag egentligen vill är ju att få må bra och trivas med mitt liv… Är det så svårt? Ofta känns det som att många har det så lätt, bara har hittat så rätt i livet. Jag har ofta känt mig så fel och kan fortfarande göra, att jag på nått vis inte har hittat mig själv, utan levt som någon annan som gjort att min energi har tagit slut. Energin till att orka göra saker som får en att må bra.. På nått vis har den grundenergi som funnits i mig försvunnit och jag håller på att försöka bygga upp den på nytt, kan väl känna att den är på väg men är inte helt återuppbyggd än… Vad jag tänker med grundenergi är väl typ att man orkar med de vardagliga sakerna som behövs göras som det alltid finns energi till, ja, och att komma på saker man tycker om… Men all min sån kraft har varit borta. Jag har inte orkat med något. Nu är det ju absolut säker tio gånger bättre än det varit på länge och det är så skönt, men jag tror att det kan komma tillbaka ännu lite mer =)


Fullt sjå!

En kort sammanfattning av gårdagen =) Sov en del på förmiddagen för jag skulle jobba natt... sen var det fullt ös medvetslös hela eftermiddagen! Först jobbmöte med att lägga schema och så, sen snabbt iväg hem hälla i min en kopp kaffe och vidare till teatern där vi blev bjudna på pastasallad och sen fick vi se Gråt inga tårar för sista gången. Mycket trevligt!! Dock kunde jag inte se riktigt hela för jag var tvungen att dra iväg och jobba! Natten i natt var faktiskt lite tung, brukar inte bli speciellt trött utan brukar klara nätterna väldigt smärtfritt, men i natt blev jag riktigt trött =) Men det var bara att bita ihop och försöka att inte sitta helt still hela tiden. Fick lite plugg utfört i alla fall. Nu ska jag sova några timmar för att sedan jobba natt igen! Känner att jag nog kommer sova rätt så skönt i dag... Annars är det mesta bra! =)
KRAM

Hm...

Har sovit bort hela förmiddagen, ska jobba natt i natt så jag passade på att sova nu. Har en del saker att göra nu på dagen och ikväll. Strax ska jag kila påjobbmöte, sen tror jag att det var teater ikväll. inte helt säker men jag ska ta reda på det.. Efter teater ska jag och jobba! Tjeeeäna penkis! Och så ska jag försöka plugga lite oxå! Nu dricker jag en härlig kopp kaffe och äter lite lite glass som gjordes här igår! Känner mig väldigt glad och har gjort det i ganska många dagar och det är så fantastiskt skönt! Njuter för fulla muggar =)
Ha en bra dag alla kära!
KRAM

Universitetet!

Här sitter jag och ska plugga, tänkte hinna skriva så mycket som möjligt. Förstår bara inte varför man blir så seg så fort man sätter sig på stolen i skolan och ska börja plugga. Det känns så segt att läsa att litt, bara jag får det gjort och få tryckt i mig lite kunskap är det ju lätt att börja skriva.. Så.. Då är det väl bara att ta tag i läsandet så att jag kan börja skriva =) Inte svårare än så, bara lite lite segt!
Ha en trevlig dag!

Tidig kväll?

Tidiga kvällar är ju bara att glömma! Är ju inte trött och så är jag så nöjd och glad, varför sova bort det? Haft det grymt mysigt med tjejerna ikväll.. De somnade tidigt, de var så trötta så jag tänker inte väcka dom i morgon om i fall att (kommer aldrig hända) de skulle sova lite längre.. Fördel med självstudier.. Inga tider att passa. Men det är ju skönt om man kommer iväg tidigt och pluggar! Men men! Nu ska jag ändå hoppa i säng och mysa ner mig under täcket och fortsätta med mina glada och nöjda tankar! =)
God natt och sov gott!
KRAM

Tisdag

Vi har en lugn och skön kväll jag och flickorna! Jag har prcis diskat undan middagen och snart ska vi bara mysa innan det är dags för sängen! Dagen idag  har varit väldigt trevlig. Har utfört lite skolarbete tillsammans med M. Känner mig inte så klok eller tankefylld idag så jag vet helt enkelt inte vad jag ska skriva =)
KRAM

Kväll igen...

Hemma efter en lång och intensiv dag. Skönt! Ska bara slappa och ta det lugnt. Jobbade först från halv åtta till tre och sen for jag och hämtade barnen. Drog hem och duschade och sen iväg till syrran där min andra bror är och hälsar på. Och nu är jag och tjejerna hemma. De äter lite kvällsmat och sen blir det vips i säng! Ska nog oxå i säng tidigt idag. I morgon blir det oxå upp tidigt och det blir nog en härligt intensiv dag igen! Det är såååå skönt att ha lite energi och ha saker att göra. Trivs mycket mycket bra med det! Får så mycket gjort hela tiden =) Men nu ska jag mysa flickorna i säng! Ha en bra kväll kära familj, vänner och bekanta!
KRAM

Då var det söndagkväll

Skönt detta med söndag kväll. Har idag funderat mycket över begreppet att bry sig, ja, att bry sig om varandra. Vad det betyder och hur man gör det. Jag bryr mig om många människor och tycker om många människor. Ibland orkar jag inte aktivt visa att jag bryr mig, fastän jag i mig gör det. Dessutom kan jag ju faktiskt bry mig om människor som egentligen inte har så mycket i mitt liv att göra... Svårt att förklara. Jag kan bry mig om människors väl och ve som jag kanske inte ens vill ha så mycket att göra med. Bry mig, jag är intresserad hur det går för vänner, familje, bekanta. Jag vill hjälpa i den mån det går och i den mån jag orkar.
Jag skulle vilja kunna göra detta på ett sätt där jag verkligen inte förväntar mig något tillbaka, utan bara kan finnas till och finnas där. Men samtidigt blir man beroende av människor och ändå på nått sätt undermedvetet förväntar sig att folk ska finnas där när man mår dåligt. Det är så svårt och komplext. Jag vet att jag inte alltid finns där för dom jag vill och för dom som kanske behöver. Det bara blir så ibland.
Det som ändå är sant och riktigt är att vi människor faktiskt är skapade för varandra. Vi ska respektera varandra och finnas till för varandra. Vi är nog helt enkelt ganska beroende av varandra...

Hanna ska på teater ikväll!

Försöker se lite kultiverad ut.. Hm! Ska ju faktiskt på teater och det är ju kultur.. så lite kulitverad är ju kanske inte helt fel att se ut??

L L L L L Leeeee.... os!

Jepp, idag blir det Leos för mig, barnen och Davan! Sen blir det teater ikväll och det ser jag mycket framemot, ska bli kul! Gråt inga tårar heter teatern och för er som bor i krokarna kan jag rekommendera att vara lite kultiverade och gå och se på pjäsen. Är du student är det dessutom billigare pris. Man blir lite glad i själen av sådana upplevelser. =)
Nu sitter vu bara och väntar på att det ska gå någon buss så vi kommer iväg. Jag önskar er alla en trevlig och härlig dag!
KRAM

Waaaahohohohoooo!! Hahahaaaa!

Alltså, jag jag JAG! Virrigare kan man inte bli!!! Lite bakgrund ärpå sin plats: Davan är här, jag har bara en endaste hemnyckel och därför har det blivit så att min dörr har stått öppen och nyckeln har blivit kvar hemma. Så... idag så for jag och jobbade, skulle jobba till halv tio... David skulle fara och titta på en teater och sen skulle vi dra till E och J. Så jag slutar jobbet och då far en tanke genom mitt huvud att porten låses klockan 21!!! Alltså står jag där ute, utan nyckel och kommer inte in. Shit! Ingen börs, inga nycklar.. Vad göra?? Dessutom hade jag nästan inte ätit nått på hela dagen och var jätte hungrig, hade bestämt mig för att fa och hanlda mat, men jag har ju ingen börs!!! Den var ju inlåst i min lägenhet! Iaf så drog jag och hämtade Davan från stan och vi for tillbaka i förhoppning att nån skulle "råka" komma ut i samma veva som vi kom så att vi kunde smita in. Så klart kom ingen. Vi gick då runt till baksidan och gjorde det mest pinsamma.. knacka på grannens fönster.. Haha.. det roligaste var att grannen jag knackade på hos hade nere persiennerna, /men det finns ju alltid en lite glipa att kika in i) och där står min granne, spinkig, i bara kalsonger och stretchar..Ok.. Dumt att kika in,kändes ju en aaaaaaning dumt! Men iaf, enda sättet att ta mig in var ju att knacka på. Sagt och gjort.. Min stackars granne fick komma och öppna =) Snäll var han som ändå gjorde det mitt i sitt stretchingspass! Tack granne!!!! Kvällen räddad. Fick min nyckel och min börs och kunde fara och köpamig mat och sedan fara till E och J och titta film!
Tack och god natt för denna spännande dag!

Fett najs!

Sitter på skolan, har precis kommit hit! klockan är kvar i fem och det är ju nu som man borde avsluta, men det är nu jag börjar! Härligt! Har läst om kvalitetsindikatorer inom omvårdnad, intressant. Och nu ska jag på en bok som heter möten på en akutmottagning som handlar lite om vårdkultur och så. Känns lite lite motigt, men det ska nog gå. Rapporten ska vara inne i morgon och jag kan inte göra så mycket mer än att faktiskt sitta här och skriva. Men det är lite skönt att ändå ha nått att göra. Har kommit rätt långt, har kvar att sammanfatta lite mer utifrån mina intervjuer samt att reflektera och analysera utifrån begreppet vårdkultur.
Annars är det en ganska bra dag idag. Skönt! Har inte varit tipp topp men inte heller bott nått. Varit lite sur och irriterad men det är nog mest för att jag varit lite stressad för denna rapport. Så varför sitter jag då här på bloggen och bloggar istället för att plugga, ja det kan man undra. Men en liten paus är ju inte helt fel. Davan skulle iväg nånstans i kväll så jag skulle ändå bara sitta hemma och tråka själv, så då kan jag ju sitta här med alla andra pluggisar och känna mig nyttig =) Skulle vilja dra ut på stan en sväng och bara strosa. Titta i affärer och ögonshoppa! Nice!

I morgon blir det jobb igen, men jag ska jobba kväll och inte natt. Ska bli skönt, nog för att jag gillar att jobba natt mest av allt! Jag hoppas att ni alla där ute har det bra och låter vårkänslor spira i er.
KRAM
Hemma då efter plugget. Svin trött, nöjd, glad, sprallig, skrattig, full i sjutton! Jag vill hitta på nått!

Jahapp.. Jag fick hitta på nått att handla och jag hittadepå att jag behövde bröd, så jag fick mig en liten utflykt! Sen kom E och J förbi en sväng! Mycket trevligt. Nu väntar jag bara på Davan att han ska komma hem så jag får lite sällskap!

Dagens roliga...

Ja, har inte så mycket för mig så vad göra man.. haha! Knäpper kort på sig själv. Roligare saker finns ju =) Men här är ett smakprov på dagenidagmig!

Torsdag!

Jag sitter här och gottar mig i min nya fina blogg! Tycker att den blev riktigt fin. Nu skulle jag egentligen behöva plugga lite, men barnen är hemma och är sjuka så det blir inte så mycket pluggat, snart ska e sova och då blir det lite lättare att sitta ner och plugga, men jag tror jag måste åka till skolan i kväll, jag har inte alla böcker som behövs! Så denna dag blir det fullt drag igen. Nice!

God natt!

God natt, god natt och tack David för all tid du lägger ner på att göra min blogg fin och mer min =) Nu ska jag sova, är mycket mycket trött. Hjärnan har gått varm och jag ser dubbelt. Dessutom måste jag gratulera mig själv att jag ännu lever trots två veckor utan fb! Är inte speciellt sugen för tillfället att återuppta den heller. Just nu kan jag knappt skriva. Får sudda hela tiden. Skriver fel bokstäver hela tiden. Så god natt alla kära! John Blund, välkommen!

RÖRIGT?

Hannas blogg genomgår just nu en process av omdesign! Så, om det ser lite konstigt ut så är det därför. ba så du vet!





MVH: designerteamet genom David!




Vilken fullspäckad dag!

Idag har jag nästan bara sprungit runt som en yr höna känner jag. Dagen började med att jag for och jobbade halv åtta. En intressant och givande det. Sedan skulle jag hem vid halv två, hinna få iväg ett viktigt mail, fixa mig nått att äta (jag är förövrigt först i kön när det kommer såna där matpiller så man slipper äta mat! Det tråkigaste jag vet nästan) Sen var det iväg till ett möte som tog ca en timme och sedan iväg till nästa möte som tog lång tid och här sitter jag nu, helt slut, klockan är bara sex och jag har precis kommit hem! Skönt! Davan vill gärna käka pizza men jag är inte så sugen. Åt ju till och med lunch idag så att äta middag oxå känns ju nästan lite knäppt. Men men, det ska man väl oxå göra. Kan ju inte leva på att dricka vatten precis.. Fast det är klart, den här veckan har varit ganska full i mat och gott =) David är ju här ;)
Så vad göra hela kvällen nu då? Lust att ta det lugnt kanske.. Var länge sen kändes det som, men det var det kanske inte...

En knopp, en sorgsen nick...
Ingen kan se dess skönhet
En blomma som inte kan blomstra
En blomma utan vatten
Valet är till synes lätt
Men den svarta står där ensam
Vill inte blomma ut, vill inte visa sina brister
Kan därför inte heller visa sin skönhet

Vatten, vatten, vatten! Det är styrkan
Ge den vatten
Låt den blomma ut i sin fulla prakt
Fyll den med liv
Tulpan! Låt dig blomma, visa världen din blomstrande skönhet
Du är svart, du är vacker
Låt andra få se
Dela med dig!

Aaaarrg!!!

Skönt att ha lite världsliga yttre problem en gång för alla! Alltså vilket dåligt sätt. Jag ska göra intervjuer till skolan som handlar om organisation och ledarskap och lite sånt. Igår intervjuade jag enhetschefen på en avdelning och skulle idag intervjua en sjuksköterska och en undersköterska  på samma avdelning. Jag kommer till avdelningen och det visar sig att de inte vet om att vi ska komma fastän enhetschefen sagt att hon skulle se till att någon kunde ställa upp. Tillslut fick jag intervjua en alldeles nyutbildad sjuksköterska vilket var jätte bra! MEN!!! Ingen undersköterska kunde tänka sig att ställa upp. De vägrade. Vilken dålig stil.. Universitetet betala landstinget för att vi ska genomföra intervjuerna och så ställer de inte upp och sen att chefen inte sett till att det fanns någon att intervjua. Riktigt dåligt! Detta gör att jag inte kan genomföra mitt skolarbete fullgott! Aaaaaarrrrrg!!

Till min bröder, systrar, pappa och vänner!

Jag ser er och blir glad.

Ni ger mig en tro jag förlorat,

väcker en dröms som glömts bort.

Känslor av samförstånd och kärlek,

tryggheter som ges på ett sätt som inger hopp.

Jag ser er och blir glad.

Ni får mig att hoppas igen.

Ni är beviset min själ behövde.

Glädjen som omger er glänser bitvis till mig,

den släpper in mig och ger mig insikter.

Jag ser er och blir glad,

tacksam för vilka ni är och för vad ni gör,

för att ni tänder mina lyktor och skänker mig mina glömda drömmar.

Stolt att ni anser mig värdig erat skimmer,

tacksam för den frihet min själ får med er.

Tack för att ni är vad ni är och för att ni gör vad ni gör, för att ni är ni.

Filosofan


Kväll igen...

Så lider dagen mot sitt slut. Jag har haft en väldigt trevlig kväll med min broder. Just nu sitter vi framför tvn med Håkans bar påslagen och med varsin dator i famnen, så vi har en väldigt social kväll. Ska satsa på att kasta mig i säng tidigt ikväll, behöver verkligen sova ordentligt om jag inte vill se typ 10 år äldre ut om några dagar. =) Nu står David framför mig och dansar sin absolut snyggaste dans! Haha.. Snyggt Davan! Dessutom är han så finkänslig att han utstöter lite trevliga kroppsljud... Men trevligheten övervinner både ljuden och dansen ;)
Så en liten godnattsång skulle kanske vara på sin plats...

Nu i ro, slumra in, 
allra kärestan min, 
låt en ängel ta din hand, 
bort till drömmarnas land, 
och låt tankarna fly, 
till en ny dag ska gry. 

Och en ängel du ser, 
när i drömmen du ler, 
som i lysande prakt, 
vid din säng står på vakt, 
och med kyss på din mun, 
vaggar hon dig i blund.

Dikt

När illusioner rasar
Och spegeln går i kras
När allt jag trott på faller
Och inget blir sig likt

Då drabbas jag av chocken
Den slår mig gul och blå
Då vill jag inte leva
Det tycks mig alltför svårt

Jag tvingas nu att välja
Ska jag falla ner och dö
Ta den enkla vägen
Och köra allt i bott

Ingen utväg syns mig
Men jag tvekar mer och mer
För någonstans inom mig
Finns det nån som ber

Tänk efter, stanna upp här
Livet är så mycket mer
All oro och alla ångest
Kan stillas mer och mer

Ditt lilla ljus i natten
Kommer lysa upp din väg
Du kan fortsätta att gråta
Men du är nu på väg...

Hulda

fortsättning...

Då var interjvun avklarad! Härligt! Det gick mycket bra =) Så då ska jag bara förbereda mig för det kommande seminariet! Funderar på att fara till skolan lite tidigare och sitta och läsa lite och förbereda mig! Vill ju göra bra ifrån mig! Denna kurs är ganska roliga måste jag säga, kanske för att jag orkar plugga rätt ok ändå och att det hittils har gått bra! Väldigt bra faktiskt. Ser ju i eftermiddag hur seminariet går =) Nu ska jag väcka Davan och se om han vill ha lite frukost med mig!

Ny dag och kanske nya tag

Nya dagar kommer hela hela tiden. Så ska jag då försöka ta tag i denna dag. Jag Ska alldeles strax ringa till en avdelning på sjukhuset för att göra en intervju på enhetschefen där. En uppgift till skolan som ska handla om organisation och ledarskap, vårdkultur, kvalitet och så. Ska faktiskt bli lite intressant. Är lite nervös men det ska jag väl egentligen inte vara. Känner mig rätt så förberedd med mina frågor. Senare idag ska jag till skolan och ha seminarium och det däremot är jag jätte nervös för, men det är bara att bita igen och göra det bästa man kan. Har lite energi iaf. Sov bra i natt men nog ser jag allt ut som ett spöke. Fem dygn med väldigt lite sömn är ingen höjdare, men jag har mer energi än jag trott att jag skulle ha =) Bara jag sover ordentligt nu i några dagar så är jag nog ikapp! Men det är så galet skönt att ha mycket att göra. Engagera i väg livet... Bra knep just nu! Slippa tänka, slippa ta itu med jobbiga saker, bara få tiden att flyga iväg! =)

En bedårande liten fjäril ensam i denna grymma värld
En fjäril så ömtålig, men målmedveten i sin långa färd
Hon sprider sin skönhet med varje vingslag
Så otroligt stark och så väldigt svag
Den stormande vinden vill få henne ur kurs
Men inget stoppar henne, inte ens en regndusch
Hon flyger längre, högre, bättre än något annat
Och nu har hon lyckats.Världen har äntligen stannat
Miss Lovlie

Söndag kväll

Ja, nu har tröttheten hunnit ifatt. Sitter och skakar lite men ska ta och slappna av nu.Davan är här och vi ska mysa ner oss i soffan och slå  i gång en film så kanske jag somnar till den=) I morgon är det skola och det ska bli hm... kanske roligt, vi får se. Har varit en jätte fin dag idag. Varmt och skönt ute. Jag Soffan och flickorna tog oss en promenad till stan där vi mötte upp D, E och J! Så god natt nu alla!

Världens bästa låt!


Ja...

Ok, jobba natt gillar jag,men dock är jag inte så glad att inte kunna sova på dagen. Hm.. Jobbat fyra nätter men inte så mycket sovet. Dock klarat mig förvånansvärt bra. Har nått att göra hela tiden och tiden går rätt snabbt och står inte still. Slipper tänka alltför mycket. Men jag har ju mina projekt på gång. Ska bli intressant att se om det blir nått av det. Men än är det väldigt väldigt hemligt =) Nu ligger jag i sängen tilllsammans med min Elmira, vi ärväldigt trötta båda två och ska försöka slumra till en liten stund. Har bara sovit knappt en timme idag! Det snurrar i huvudet och hjärnan är inte riktigt med, haha... Jaja..nu sova en liten stund!

Sista natten slut och jag är oxå helt slut!

Sitter här nu sista natten för den här gången. Det går rättbra men det känns lite knasigt i huvudet. Hjärnan är som inte riktigt med =) Klockan är halv ett och det är länge kvar på denna natt. Efter jobbet i morse drog jag till skolan och skrev en tenta. Det gick väldigt bra. Fick VG på den, bara ett fel hade jag, och det var ett fel som jag inte trodde var möjligt. Så det kan gå! Efter tentan for jag hem och sov i 3 1/2 timme innan jag skulle och hämta flickorna från dagis. David kom förbi och han var supergullig och tog hand om tjejerna så jag kunde sova en liten stund till. Det ska bli så skönt när denna natt är över så jag får hem och sova! Min lillsyrra är hemma hos mig och tar hand om flickorna nu i natt och i morgon när jag ska sova, får se hur det går att sova med huset fullt, speciellt när jag ju sover i vardagsrummet där alla håller till =). Men det ska nog gå. Är ju galet trött redan nu och nu får jag ju inte sova. Men jag kan ändå inte mer än konstatera att jag gillar detta jobb. Sitter uppe på nätterna, fast jag kommer inte bara jobba natt fastän jag gärna skulle göra det. Det är sååå fridfullt på natten och alla dumma och jobbiga tankar försvinner spårlöst. Dock är ju nackdelen att om man inte sover bra på dagen så blir ju dagarna nått helt annat än ett himmelrike. Och att jobba fyra nätter på rad är rätt tungt. Tre är perfekt, två är ingen match och en känns nästan onödigt.

 

Klockan har nu hunnit bli halv två och jag har suttit vid datorn och gjort lite spännande saker. Men som sagt är huvudet inte riktigt med så jag var tvungen att lägga ner.

 

God morgon alla! Jag önskar er en bra dag. God natt till mig


Natt, natt, natt.. Tre nätter i rad, en kvar!

Här sitter jag igen. Klockan börjar närma sig halv tre och jag är inte trött, konstigt nog. När jag vaknade efter jag sovit var jag som i en dimma, händerna skakade och jag visste inte riktigt hur jag skulle klara natten. Men här sitter jag utan skakiga händer och ganska klar i knoppen. Kanske ska ta och plugga lite. Har inte gjort det än i natt. Har haft lite andra saker för mig. Har börjar med ett spännande projekt som jag på nått vis hoppas kunna slutföra. Det kommer dock ta ganska lång tid men jag hoppas att det blir bra! Vi får se till hösten eller kanske ännu lite längre bort i tid. Natten, den är skön!!

 

Nehepp! Nu blir det lite plugg, ska läsa grundläggande omvårdnad och det känns inte så galet upplyftande just nu. Ledning och organisation. Men nått vettigt kan man säkert lära sig! I morgon klockan nio har jag en tenta. Känns lite tungt efter en jobbnatt, och även med tanke på att jag faktiskt har en natt till att jobba. Men det ska nog gå bra. Jag tjänar ju pengar! Jag får ha det i sikte… $$$$$$


Innan jag somnar...

                  Fånga inte den fågel som flyger och sjunger vackra sånger i vinden. 

                                                            Flyg med! 

       Ta istället emot fågeln när vingen är bruten, sången har tystnat och den faller mot marken.

Ännu en natt till ända!!

Måste då säga att jag trivs bra med detta. Trodde aldrig för bara drygt ett år sedan att jobba natt var något jag trivdes så bra med. Det är något speciellt med natten… Jag har mest glada tankar, dagarna är absolut värre, men nu inte så jobbiga vill jag påstå  =) Men kommer det jobbiga tankar så är det på dagen och inte på natten. Mycket konstigt! Jag sitter här på min stol, klockan är 02.10 och jag har suttit och pluggat och löst lite korsord. Bara varit i den nattliga närvaron som omsveper mig med sin trygghet.  Jag har nästan alltid varit mörkrädd, ända sedan jag var liten. Jag tyckte det var jätte obehagligt att somna med alla lampor släckta. Jag vågade knappt gå upp för trappan hemma i fall någon skulle vara under trappa och ta tag i mina vrister (förövrigt en väldig fobi jag har att någon ska ta i mina vrister =), alltså då inte bara i trappan utan alltid, haha) Men nu är det som att all min mörkräddhet är borta. Jag sover hemma i min lägenhet, släcker alla lampor ligger i mörkret och bara somnar in. Natten… Den skrämmer mig inte! Ibland har jag svårt att somna, det kan skrämma mig, men då egentligen bara för att jag vet att jag kommer vara trött på dagen, och sen kan jag vara rädd att vakna för tidigt. Men ångest och sånt som ibland kommer över en har tendens att komma hos mig på dagen, vilket är ganska bra rent praktiskt för då kan man ju alltid ringa till någon, alla är ju vakna då =)  

 

 

Nu ska jag ta tag i lite mer plugg och kanske lite mer korsord. Jag ska sitta här på min stol i ca 5 timmar till innan jag får gå hem och sova några timmar för att sedan komma tillbaka hit och jobba två nätter till. Få ännu mer plugg utfört och ännu mer korsord lösta och kanske en och annan film sedd.

 

God natt och sov så gott alla vänner!

 

(Har inget internet här så jag måste lägga in detta i morgon, men jag skriver detta nu på natten =))


Oj oj oj!!

Tiden går...


I natt har jag i princip suttit på still samma stol hela natten, och inte somnat en endaste gång!!! Vilken bedrift. Tjänat pengar har jag också gjort på kuppen. Är mycket nöjd med min prestation med tanke på att natten innan inte var allför många timmars sömn dock kunde jag sova riktigt skönt en liten liten stund på kvällen =) Detta tror jag kommer att bli alldeles utmärkt. Jag har dessutom fått pluggat i några av timmarna. Dock inte alla 10. Hjärnan orkar inte med för mycket korvstoppning. Men nu behöver jag inte plugga så mycket under dagen. Utan det jag kommer göra är att jag ska sova som en prinsessa så länge det bara går, sen ska jag kolla med M om hon kunde komma förbi och få lite plugg utfört iaf och sen ska jag ta det lugnt till nästa natt då jag kommer sitta på samma stol i nästintill 10 timmar och förhoppningsvis få ännu lite mer plugg utfört, kanske läsa någon bok eller varför inte titta på någon film!


Jag har iaf gjort en lite restart på mitt liv. Känns mycket skönt! Datorn kraschade och jag var tvungen att blåsa hela datorn, konstigt nog kändes det inte ett dugg tråkigt utan bara skönt! Börja om att fylla datorn med nya grejer igen! Trist att massa skolarbete och så försvann men men. Ska försöka jaga ihop lite arbeten jag skrivit iaf. Och sedan, om det finns folk som undrar så har jag stängt ner min facebook för ett litet tag vilket också känns väldigt skönt =) Får se om/när jag återupptar den, men det dröjer nog! Men det går alltid att nå mig på mobil, via brev, mail, komma förbi eller vad som helst! Jag har absolut inte blivit asocial bara för att min fb är borta. Kanske snarare tvärtom =)


Ska se till att fixa något litet tunamys hemma hos mig någon helg. Har ju inte haft något inflyttningsfika eller nått så något ska jag se till att ordna! Ska nu till helgen se om mina småsystrar har lust att komma och ha det lite trevligt och mysigt med mig och flickorna, har inte frågat dom än men det skulle vara roligt om de ville titta förbi =) Titta film, käka godis och bara ha det trevligt! Fast det är klart… jag har ju ingen dvd och jag är inget stort fan av att titta film på datorn, den är som så liten och inget bra ljud, man får ju inte riktigt känslan... 


Jepp, nu blir det att sova! God morgon till er och god natt till mig!


                             ZZzzzzzZZzzZZZZzzzzz


RSS 2.0