Don't worry!!!

"Don't worry about a thing, 
'Cause every little thing gonna be allright. 
Singin': "Don't worry about a thing, 
'Cause every little thing gonna be allright!" 

Rise up this mornin', 
Smiled with the risin' sun, 
Three little birds 
Pitch by my doorstep 
Singin' sweet songs 
Of melodies pure and true, 
Sayin', ("This is my message to you-ou-ou:") 

Singin': "Don't worry 'bout a thing, 
'Cause every little thing gonna be allright." 
Singin': "Don't worry (don't worry) 'bout a thing, 
'Cause every little thing gonna be allright!" 


Måndag...

Känns som att det hela tiden är många och svåra beslut som ska tas... Men just nu betar jag bort ett i taget och känner hur det lättar från mina axlar. Skönt! Både igår och idag har varit mycket bra dagar! Har varit glad och lättad i kroppen och det behövs verkligen ibland. Ladda lite batterier för att sedan ta itu med allt annat som måste göras och beslutas. Men nångång kan jag tänka mig eller iaf önska mig, kommer det en period då man/jag bara kan leva och njuta av tillvaron som är utan bekymmer och en miljon tankar hela tiden.. Fast just i detta nu har jag inte speciellt många tankar, mest bara ro och frid och njuter av skratt och annat kul!
Var hos syrran och åt kvällsmat idag, gott var det! Var mycket hungrig...
Men nu ska jag sova, ska upp tidigt i morgon och jobba!
KRAM

Växelliv

Ja... Eller kanske växelvis humör, ibland blir man inte klok på sig själv alls. Ena dagen är man nere i botten och andra dagen uppe på toppen. Haha.. Men det är ju så gräsligt skönt när man kan vara glad en dag och fylla upp med lite gladenergi och låta skrattmusklerna få arbeta lite.

25/7

Det uppstår ett tomrum, lever i ett vaccum.
Stilla! Livet står stilla.
Någon sekund
Någon minut
möjligtvis någon dag...
Sen igång igen

Mormor! Nu är du hemma hos mamma och din andra barn och morfar!

Glad midsommar!

Får väl ta och önska alla en trevlig midsommar! Hoppas ni får det trevligt och bra =) Själv ska jag jobba som många andra!! Tjäna pengar är inte fy skam faktiskt =)
KRAM

Win

Dark is the night
I can weather the storm
Never say die
I’ve been down this road before

I’ll never quit
I’ll never lay down
See I promised myself I would never let me down


So I’ll never give up
Never give in
Never let a ray of doubt slip in
And if I fall
I’ll never fade
I’ll just get up and try again
Never lose hope
Never lose faith
There’s much too much at stake
Upon myself I must depend
I’m not looking for a place ashore
I’m gonna win

Won’t stop me now
There’s still a ways to go
Some way somehow
Whatever it takes I know

I’ll never quit
I’ll never go down
I’ll make sure they remember my name 100 years from now


When it’s all said and done
My once in a lifetime won’t be back again
Now is the time, for me to stand
Here is my chance, that’s why i
Brian Mcknight

Funderingar...

Himmel klar
Ljusets hav
Varför kan jag inte få se?
Framtidens drömmar...
Hur ska det bli?
Det sorgliga slutet?
Det lyckliga livet?
Svaren kan inte förbli...

Life!

Sammanfattningsvis, vad ska man säga? Det jag måste och vill göra är att handla utifrån den jag är… Jag vill kunna se tillbaka på mitt liv och se att de besluten jag tog, gjorde jag i samråd med mig själv och utifrån den jag är. Inte utifrån vad alla tycker. Råd och tips och andra perspektiv är bra och viktigt, men! Och ett stort MEN! Det är ändå jag som ska göra nått och då måste jag ta beslut som jag kan stå för och som jag kan se tillbaka på och verkligen se att det var jag som gjorde det, och inte någon annan åt mig! Jag tänker! Jag tar inte allt förhastade beslut. Jag tänker…


Jess!!

Jag drar nu vidare i livet! Inget blev som det skulle och inget blir som man vill... eller nått =)

Stilla stilla stilla

Stilla liv!

Jobb!!

Ligger här i sängen och väntar på att gå till jobbet och jobba natten igenom! =) Ska bli rätt najs faktiskt. Gillar ju att jobba på natten, så lugnt och fridfullt! Man hinner fundera och tänka ganska mycket! Mest ganska glada och fridfulla tankar. Skönt! Idag har varit en trevlig och härlig dag! Lagade middag och syrran och en kompis kom och åt! Blev nån kycklingryta med ris till. Kände mig en aning duktig när jag lagade så seriös middag, men det är alltid roligt med besök till maten. Vi satt ute på balkongen i den härliga solen och åt =) mums! och trevligt!!
Min balkong =)

=)

Mina små älsklingar och jag... =)

God morgon!

Har sovit en riktigt skön natt i natt! Morgonen var jätte mysig hemma med flickorna, solen sken och vi åt frukost och hade det trevligt! Men nu har solen försvunnit ännu en gång... Hade varit såååå skönt med lite sommar nu =)
Men jag önskar er alla en trevlig dag!
KRAM

Jahapp!

Då var det då dags att ta sitt pick och pack och dra till jobbet för en härlig jobbnatt! =) Härliga nationaldag, känns som att denna dag varit rätt lång, men ändå på ett bra sätt. Varit i kyrkan på förmiddagen,for på stan och mötte upp ett par vänner med deras barn, kollade på lite lite firande. Fick trevligt sällskap hit hem för lite kaffe och trevligheter på min nya balkong.. sen har jag hunnit sova lite inför natten, skönt!! Och nu är det bara att packa ihop lite smörgås och dra sig iväg. Imorgon är det en nya vecka. Nya tag. Försöka med ett lite lite lugnare liv =) Inget plugg bara jobb... skönt att slippa känna pluggstress.... för att kunna ladda till hösten då jag bara har C-uppsatsen kvar och slutpraktiken!!!!!! Tänk.. om några månader är jag färdig sjuksköterska, känns helt galet och knäppt och så rätt!
Så god natt på er alla!
KRAM

Trött, trött, trött!

Ja.. ihopsjunka axlar,ryggen böjd, sitter på en stol och ska blogga! Tror att hela detta året gör sig grymt påmind just nu =) Vaknade som sagt tidigt. Sedan for jag och tjejerna med E och J och simmade och badade lite.. Efter det så tog E och J flickorna och jag fick åka hem och sova en lite stund, eller hade iaf tänkt att det skulle bli en liten stund,men det blev en ganska lång stund. 3 timmar!!!!! Behövde nog verkligen sova. Känner mig ändå trött så jag hoppas på att komma i säng i hyffsad tid. Det är ju en ny dag med nya tag i morgon =) E och J bjöd på en riktigt härlig brakmiddag och jag som är dålig på att äta i vanliga fall och inte hade ätit så mycket under dagen åt riktigt mycket vilket så klart resulterade i ONT I MAGEN =) Men maten var god så det var helt klart värt det!!
Nu ska jag försöka ha en så lugn kväll som möjligt och jag hoppas att även ni där ute får en skön och lugn lördagkväll!
KRAM

....

Ja vad gör man när barnen vaknar klocka 6.00 en lördag morgon?? Ligger kvar i sängen en stund, funderar lite över varför de egentligen vaknar så tidigt, de somnade ju rätt sent =) Efter ett tag tar man sitt förnuft till fånga stiger upp, går hela långa kalla vägen till tvättstugan, bokar en tvättid och vips så har jag nått att göra hela förmiddagen! Så nu tvättar jag kläder, ska duka fram lite frukost och ha en mysig morgon med tjejerna! I går var jag och köpte lite utemöbler till min balkong så nu är jag riktigt riktigt nöjd =) Väntar bara på att solen och värmen ska komma så jag kan sitta där ute och bara ha det helt najs! Har funnit en fördel med att inte bo längst ner i huset, (jag bor högst upp), fördelen är iallafall att min balkong kommer hållas fri från sand och annat jox =) Den kommer kunna vara fin och städad hela sommaren, kommer inte vara en in och utgångsplats där allt dras med från sandlådan! Det kommer vara mitt lilla sköna tillhåll! Ska köpa lite blommor så kan jag nog få det riktigt fint där! =)
Så god morgon alla nära och kära och alla andra!
KRAM

FREDAG! Tentorna slut!

Nu har jag skrivit de sista tentorna för den här terminen! Känns ofantligt bra! Dock har jag lite revideringar på en rapport kvar, sen är jag iland. En stor stor sten har fallit från mina axlar, hela sommarn blir det jobb, men inget plugg! Sen är det en termin kvar och jag är färdig, färdig sjuksköterska, känns helt galet! Mina förra klasskompisar tog examen nu och jag är såååå galet stolt över dom! Jag vet att jag är i trygga händer om jag kommer in och någon av dom tar hand om mig =)
Sitter här i mitt vardagsrum, njuter av tystnaden. Barnen har somnat men ska snart väcka E. Jag njuter och åter njuter! Detta känns som en fredag! En riktigt fredag, värd att fira! Glad, lättad, trivs!!! Kan nog inte riktigt uttrycka mig helt bra!
Ja... vet inte nu! Sitta här, ta det lugnt, vara nöjd!
KRAM

Tisdag

Snart en natt till ända… Och sen snabbt som blixten hem och duscha för att sedan dra vidare till skolan för ett möte med en lärare och sedan en tenta! Kommer nog bli en tung dag, men vad gör man inte för att få ihop allt? Det är frågan =) Det är bara denna vecka kvar och sen är skolan slut och då är det bara jobb kvar, och det känns väldigt väldigt skönt. Detta läsår skulle nog kunna beskrivas som den värsta terminen jag varit med om, på många plan… Känslomässigt och pluggmässigt. Hade man bara kunnat få ta tag i en sak i taget hade det varit grymt mycket lättare men så är ju inte fallet. Utan allt måste ske på en gång, knasigt liv må jag säga. Eller ja, knasigt och knäppt sätt livet och samhället är uppbyggt på. Det finns som inget utrymme att bara vara och kunna tänka igenom livet, och kunna må dåligt. När denna termin är slut om en vecka har jag nått en milstolpe i mitt liv som heter duga. Har jag klarat mig hit med allt som finns i bagaget så borde jag ju klara vad som helst! Känner på nått vis en glädje i hjärtat. Och jag hoppas att jag i sommar ska hinna tänka och få lite frid och inse att det finns mycket saker att leva för här i livet.. Visst vet jag det redan men jag vill känna det i hjärtat också. Inte bara veta vad som "borde" vara glädje i livet. Just nu här jag sitter känner jag mig lite sprudlande. Ska försöka mig på att senare skriva en sammanfattning om detta skolår… Ha en bra dag kära vänner!

KRAM


RSS 2.0