Leilas underbara brownies
Det går inte att misslyckas med dessa underbara bakverk!
Brownies: 175 grader, 30-35minuter, 1 plåt
350 g mjuktsmör
6 dl socker, Vispa smöroch socker vittoch krämigt
3 dl kakao
1 dl sirap
1/2 tsk salt, Blanda i detta i smöretoch sockret.
6 ägg - rör i ett i taget
3 dl vetemjöl - vänd ner i smeten
GRÄDDA, låt svalna
Fudgeglasyr:
3 dl vispgrädde
1 dl mjölk
1 dl ljus sirap, Koka upp,låt svalna några grader
400 g choklad 70 % - finhacka, häll ner, rör om och bred sen över kakan.
Rockyroad topping:
1/2 påse dumle delade i halvor
1 dl pistagenötter
2 dl jordnotter
2 nävar marshmallows - ströblandningen över glasyren!
Lycka till! Oemotsåndliga!!
Brownies: 175 grader, 30-35minuter, 1 plåt
350 g mjuktsmör
6 dl socker, Vispa smöroch socker vittoch krämigt
3 dl kakao
1 dl sirap
1/2 tsk salt, Blanda i detta i smöretoch sockret.
6 ägg - rör i ett i taget
3 dl vetemjöl - vänd ner i smeten
GRÄDDA, låt svalna
Fudgeglasyr:
3 dl vispgrädde
1 dl mjölk
1 dl ljus sirap, Koka upp,låt svalna några grader
400 g choklad 70 % - finhacka, häll ner, rör om och bred sen över kakan.
Rockyroad topping:
1/2 påse dumle delade i halvor
1 dl pistagenötter
2 dl jordnotter
2 nävar marshmallows - ströblandningen över glasyren!
Lycka till! Oemotsåndliga!!
Kommentarer
Postat av: Eva Rye-Danjelsen
Så har du levererat ännu en favorit!! Smakens!
Trackback